Wasmachine met voorlader – Haier 636

320.00

+ Gratis verzending

Direct Motion-motor, stil, efficiënt en duurzaam
Dankzij het ontbreken van een riem en de directe verbinding met de trommel vermindert de Direct Motion-motor trillingen en geluid aanzienlijk, waardoor deze efficiënter, stiller en duurzamer wordt. Haier Direct Motion-motoren worden geleverd met 10 jaar garantie.

ABT-Antibacteriële behandeling in de bak en in het deurrubber
Bereik maximale hygiëne en veiligheid in uw wasgoed dankzij de ABT-behandeling die tot 99,8% van de ziektekiemen in de lade elimineert, een gebied dat vatbaar is voor parasitaire ontwikkeling. Bacteriën kunnen kleding tijdens het wassen aantasten en schadelijk zijn voor de gezondheid.

Minder kreukels dankzij de stoomfunctie
Verminder kreukels in je kleding en verhoog de netheid ervan dankzij de stoomfunctie. Zo bereid je je kleding voor op een perfect strijkresultaat. Deze wasmachine biedt je 5 programma’s met een stoomoptie (Hygiënisch, Kinderverzorging, Mix, Synthetisch en Katoen).

Turbo-optie: bespaar tijd en energie
Heeft u weinig tijd om de was te doen? Maak je geen zorgen, deze wasmachine beschikt over de Turbo-optie waarmee je tijd en energie bespaart en de beste wasresultaten garandeert.

Automatische lastsensor
Hiermee kunt u het meest geschikte wasprogramma selecteren op basis van het gewicht van uw wasgoed. Haier maakt het u gemakkelijk.

Complete set van 16 programma’s
Kies het programma dat jij nodig hebt en maak je geen zorgen over het wassen, Haier doet het voor je. Deze wasmachine beschikt over 16 programma’s, waarbij de nadruk ligt op de speciale programma’s voor wol, sportkleding, dekbedden of hygiënisch (met stoomoptie) voor een dieptereiniging van al je kleding.

Categorie:

Technische eigenschappen
Laadvermogen 10 kg
Apparaattype Wasmachine met voorlader
Laadtype Voorlader
Constructieformaat Gratis installatie
Bouwtype Onafhankelijk
Spingeluidsniveau 67 dB(A)
Type regeling Elektronisch

Programma’s
Aantal programma’s 16
Programma’s Snel, Express 15′, Sportkleding, Wol, Fijne was, Jeans, Dekbed, Centrifugeren, Eco 40-60º, Katoen 20º, Lingerie, Hygiënisch (stoomoptie), Kinderverzorging (stoomoptie), Mix (stoomoptie), Synthetische stoffen, Katoen
Automatische programma’s 16

Apparatuur
Belastingscontrole Ja
Automatische dosering Nr
Ladingdetectie Ja
Kenmerken bijzondere kenmerken Veiligheidsslot, Geheugen bij stroomuitval, Automatische balans, Schuimdetectie, Foutalarm, Procesindicator bezig, Klep en wasmiddellade met ABT-Antibacteria
Anti-overloopsysteem nr

Weergave/bediening
Elektronische bedieningselementen
JA Monitor
Weergave resterende tijd Ja

Stroomvoorziening
Ingangsspanning 220 – 240 V

Algemene karakteristieken
Afmetingen (B x H x D) 59 cm x 85 cm x 60 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wasmachine met voorlader – Haier 636” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen